Delicieux Catering & Takeout har taget et vigtigt skridt mod at reducere madspild ved at tilbyde overskuds mad til en stærkt nedsat pris. Dette initiativ vil ikke kun hjælpe med at reducere affaldet, men det giver også kunderne mulighed for at få god kvalitetsmad til en overkommelig pris.

På Delicieux Catering & Takeouts hjemmeside kan kunderne se under menuen "Undgå Madspild" og finde ud af, hvilke lækre retter der er tilgængelige til nedsat pris. Disse retter kan omfatte alt fra salater, smørrebrød, kager til brød, alt hvad der er til overskud og stadig er frisk.

Kunderne kan bestille og reservere en lykkepose med overskuds mad, som de kan afhente mellem kl. 19:00 til 20:00. Dette er en win-win situation for både kunderne og Delicieux Catering & Takeout, hvor overskuds mad bliver solgt, og kunderne får mulighed for at nyde en god måltid til en rimelig pris.

Delicieux Catering & Takeout viser, at selv små initiativer kan have en stor effekt på at reducere madspild. Ved at tilbyde overskuds mad til en nedsat pris gør de en indsats for at bekæmpe madspild og samtidig give kunderne en chance for at nyde lækker mad.