Delicieux Catering & Takeout byder alle kunder velkommen til en smagsoplevelse, der vil vække deres smagsløg til live. Delicieux tilbyder et stort udvalg af lækre smørrebrød, friske salater og bagels, som er fyldt med fantastiske smagsvarianter.

De smagfulde og dekorative smørrebrøds-kreationer hos Delicieux Catering & Takeout kan afhentes eller leveres som catering til dit fest-arrangement, til jubilæum, reception, barnedåb, fødselsdag, studenter-gilde eller blot til en middag for familie eller venner. Det eneste du behøver er at indkøbe snapsen - til dem, hvor det falder i deres smag.

Derudover tilbyder Delicieux Catering & Takeout også friske salater, som er fyldt med en række friske og sunde ingredienser. Delicieux salater er tilgængelige i forskellige størrelser og varianter og er perfekte som en side til smørrebrød eller som en let frokost på egen hånd.

Endelig er Delicieux Catering & Takeouts bagels et populært valg blandt kunder. Bagelsne er fyldt med forskellige smagsvarianter, fra klassisk cream cheese til røget laks og kylling. Og hjemmelavede dressinger gør maden endnu mere lækkert, da de passer perfekt til smagsvarianterne og tilføjer en ekstra dimension af smag.

Alt i alt er Delicieux Catering & Takeout det perfekte valg for enhver, der leder efter en lækker og smagsfuld madoplevelse. Delicieux kvalitetsingredienser, omhyggelige tilberedning og hjemmelavede dressinger vil sikre, at enhver mundfuld er en fornøjelse.