Delicieux Catering & Takeout er en førende catering- og madudbyder, der er kendt for at tilbyde lækre retter og fremragende kundeservice. Delicieux tilbyder daglige tilbud på smørrebrød, bagel og tapas, som er tilgængelige for alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev.

Hvis du er tilmeldt Delicieuxs nyhedsbrev, modtager du dagligt en e-mail med dagens tilbud. Du vil have mulighed for at se billeder og beskrivelser af de forskellige retter samt priser .

Du kan nemt og bekvemt bestille dit valg af smørrebrød, bagel eller tapas ved blot at klikke på den ønskede ret i e-mailen og tilføje den til din kurv. Du vil derefter blive ledt gennem processen med at vælge afhentning eller levering, indtaste dine oplysninger og betaling.

Det er vigtigt at bemærke, at disse tilbud kun er tilgængelige for dem, der er tilmeldt Delicieux´s nyhedsbrev. Hvis du ikke allerede er tilmeldt, kan du tilmelde dig på vores hjemmeside og nyde de daglige tilbud og andre eksklusive tilbud og rabatter.

Alt i alt er Delicieux Catering & Takeout et fantastisk valg, hvis du leder efter lækker mad til en overkommelig pris, og deres daglige tilbud på smørrebrød, bagel og tapas er en fantastisk måde at få en smagsprøve på Delicieux udsøgte mad.